Job@MAN


Wat maakt werken voor MAN
zo aantrekkelijk?

Ben jij iemand met een goede technische kennis en een diploma autotechnieken, auto-elektriciteit of automechanica en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is werken bij MAN misschien wel iets voor jou. We zijn hier immers continu op zoek naar nieuwe techniekers voor onze vrachtwagens en bussen.


Werken bij MAN is zoals werken in een familiebedrijf, maar dan met de steun van een grote, kapitaalkrachtige groep (Traton – Volkswagen Groep) achter je. Je komt terecht in een uitermate familiale en collegiale sfeer waarin je de mogelijkheid krijgt om mee vorm te geven aan het transport van de toekomst. We bieden je enorm veel ruimte om jezelf te ontplooien met een brede waaier aan opleidingsmogelijkheden, in een klimaat waarin je eigen inbreng op alle niveaus en in alle afdelingen enorm geapprecieerd wordt.


We voorzien ook tal van doorgroeimogelijkheden, door al onze vacatures eerst intern te verspreiden. Binnen MAN zijn er al heel wat mensen doorgegroeid, en dat geldt ook voor techniekers: er zijn teamverantwoordelijken bij ons aan de slag die ooit begonnen zijn als onderhoudstechnieker, en zijn doorgegroeid tot diagnosetechnieker, expert en later verantwoordelijke.


Hoe je daaraan begint?
Alles start met je sollicitatie! Een overzicht van onze vacatures bij de MAN invoerder en onze eigen filialen (Brabant, Antwerpen, Luxemburg, Courcelles en Doornik) vind je hier. Daarnaast kan je eveneens terecht in het volledige MAN dealernet dat ook steeds op zoek is naar nieuwe medewerkers om de teams te versterken.  Naast technische profielen zijn we uiteraard ook steeds op zoek naar administratieve medewerkers of sales functies.  

 

Werk je graag dicht bij huis? Via onze dealer locator vind je makkelijk een MAN dealer bij jou in de streek en kan je doorklikken naar zijn vacatures.

 

Alvast veel succes!


Word je aangenomen?
Fantastisch! Van meet af aan mag je rekenen op leuke collega’s en wordt alles in het werk gesteld om je maximaal te kunnen ontplooien en jouw talenten te ontwikkelen. Ervaar zelf het unieke “MAN family” gevoel en stel vandaag nog je kandidatuur!”

Er zijn teamverantwoordelijken bij ons aan de slag
die ooit begonnen zijn als onderhoudstechnieker

Werken voor MAN is:

  • Werken in een familiale sfeer samen aan onze gemeenschappelijke belangen
  • Tal van doorgroeimogelijkheden
  • Vele opleidingsmogelijkheden, zowel technisch als in het kader van welzijn