DIGITAL SERVICES


Veilig en geconnecteerd onderweg
met de MAN Driver App

Zijn er nog vrachtwagenchauffeurs die zonder tablet of smartphone de baan op gaan? Dan wordt het misschien toch eens tijd dat ze zich er eentje aanschaffen. Sinds een maand is immers de MAN Driver App beschikbaar voor Android of iOS.
En die applicatie kan heel wat…


Met de MAN Driver App maakt je Android of Apple smartphone of tablet onmiddellijk een connectie met je voertuig. En je bent meteen een stuk veiliger en zekerder onderweg. Elke chauffeur wordt geregistreerd op het DigitalServices portaal van zijn of haar werkgever. Voor je vertrekt, kan je met de app een uitgebreide controle van het voertuig uitvoeren: banden, wielen, chassis, tot zelfs het verbandkistje toe.

De MAN Driver App zorgt voor
controle, informatie en zekerheid onderweg

Perfecte afstemming met DigitalServices


Is er ergens iets niet zoals het hoort? Dan neem je er meteen een foto van en stuur je het door naar je fleet manager. Die beslist meteen wat ermee te doen: het voertuig naar de werkplaats sturen, het in de eigen werkplaats repareren of het jou laten repareren wanneer het om een klein probleempje gaat. De app is daarmee perfect afgestemd op zijn DigitalServices portaal.

Gaat er ergens onverwacht een lichtje branden op je dashboard? Dan kan je dat scannen met de app, waarna die meteen de juiste informatie geeft in je eigen taal. Ook over elke schakelaar en elk knopje in je cabine vind je meteen de juiste uitleg en handleiding.


Blijf op de hoogte


Wat de app nog zoal doet? Je vindt er de MAN Truckers World in terug, het magazine met laatste nieuwtjes dat interessant is voor elke chauffeur die regelmatig naar het buitenland rijdt. Heb je daar pech onderweg? Via de app kan je onze depannagedienst 24/7 bereiken. De app geeft daarbij meteen door wat je exacte locatie is. Dankzij die exacte locatie kan je ook eender waar je bent, meteen de dichtstbijzijnde MAN-dealers in de omgeving terugvinden!

  • Man Driver App: gratis te downloaden op iOS en Android
  • Volledige integratie in DigitalServices
  • Doe een uitgebreide visuele controle voor je vertrekt
  • Alle dealers in de buurt in een oogopslag

Download de app hier:


Wil je een duidelijker beeld van hoe de app juist werkt? Bekijk dan zeker de video