PRODUCT


De MAN X-LION als speciaal model: een beproefde keuze

De gebruikelijke uitstraling van de MAN vrachtwagens? Modern, betrouwbaar, robuust en efficiënt. En de speciale X-Lion modellen voegen daar nu ook een vleugje imago aan toe. Ze hebben een imponerend uiterlijk, dat perfect past bij de rijkelijke uitrusting. Een X-Lion kies je om je te onderscheiden.

Dankzij het opvallende, maar niet schreeuwerige MAN X-LION design zijn deze versies werkelijk king of the road. Op de portieren prijkt het logo “X-LION”, waarbij de X van deze truck staat voor “extreme”.


Het X-LION pakket is een speciale uitrusting voor het truck en bestelwagen gamma in lange afstandsvervoer, bouwvoertuigen en distributievoertuigen. MAN combineert hiermee een in de fabriek geïnstalleerde premium uitrusting met extra’s en servicepakketten. Het resultaat? Een topversie, onder meer op het gebied van veiligheid en comfort.


De speciale uitvoering is met verschillende modellen te combineren. De MAN X-LION voor het TGS gamma komt met motoren van 330 tot 510 pk. Naast het bouwpakket genieten deze versies van het MAN sound system, LED daglichten en off-road functies voor het ABS. Opvallende items voor deze uitvoering zijn het vuilwerende interieur, de grondplaat onder de motor om stofvorming tegen te houden, de opstap aan de chauffeurszijde met handrail op het dak om de lading te kunnen inspecteren en de extra bescherming van de radiator.


De MAN X-LION voor de MAN TGX is leverbaar met alle motoren tot en met de 640 pk topversie. In deze uitvoering krijgt de cabine een comfortpakket voor de chauffeur, het MAN sound system, de LED daglichten en verchroomde strips op de bumper.


Het speciale model MAN X-LION Distributie is dan weer aangepast aan de TGL en TGM series met twee assen, ongeacht de motor- of cabinekeuze. Het airconditioning systeem, handsfree telefoon en MAN sound system zorgen voor extra comfort, net als het MAN comfortpakket voor de chauffeur met een multifunctioneel stuurwiel, comfortzetel en centrale vergrendeling afhankelijk van het cabinemodel.

De MAN X-LION voor de MAN TGE bestaat uit de combinatie van het comfortpakket, RIO, Airco Climatic en Navigatiepakket, aanvulbaar met bijkomende opties.


In de vier versies van de MAN X-LION combineert MAN een hoogtechnologisch voertuig met extra uitrusting, maar evenzeer speciale aftersales voorwaarden. Regionaal kunnen nog extra pakketten geleverd worden in de vorm van uitrusting, financiering en onderhoud: Style Package, Safety Package of installaties uit het MAN Truck Modification portfolio.


Alle voertuigen zijn uitgerust met “MAN Essentials” en “MAN ServiceCare” van MAN DigitalServices als standaard. “MAN Advance” service wordt de eerste zes maanden gratis aangeboden, net als “MAN Perform” voor lange afstandstransport en “MAN Compliant” voor bouw- en distributievoertuigen.  • X-treme editie van de TGE, TGL, TGM, TGS en TGX
  • Betrouwbaar, sterk, veelzijdig én modieus
  • Vier pakketten X-Lion:
    TGE, langeafstandsverkeerspakket, bouwwerfpakket en distributieverkeerpakket

In de vier versies wordt een hoogtechnologisch voertuig
gecombineerd met extra, modieus ontworpen uitrustingen
en speciale aftersales voorwaarden


Meer weten over de MAN DigitalServices?

Ontdek het hier


Meer informatie over X-LION?

X-LION

X-LION voor TGE