EVENT


Ontdek de nieuwe eTGE
op een unieke roadshow

De eTGE, een volledig elektrische versie van MAN’s bestelwagen,komt naar je toe. In de maanden oktober en november is hij te bekijken én proberen bij 13 verschillende MAN dealers doorheen België. Waar hij bij jouw in de buurt komt, ontdek je onderaan dit artikel.


Tijdens elke pitstop van de roadshow zijn er twee eTGE’s aanwezig. Verschillende MAN-specialisten komen langs om je uit te leggen hoe het voertuig technisch in mekaar zit, wat het potentieel is van het voertuig en wat het kost in zijn totaliteit, verbruikskosten en onderhoud inbegrepen.


Ze verrassen je ook met leerrijke filmpjes, waarin echte business cases rond het gebruik van de eTGE aan bod komen: ondernemers zoals jij, die het elektrisch voertuig nu al dagelijks in de praktijk gebruikt.


Maar een roadshow zou geen roadshow zijn zonder testritten. Rond elke concessiehouder waar de eTGE’s halt houden wordt een testparcours aangelegd, waarop je de eTGE aan jouw rijmanskunsten kan onderwerpen. Wees wel op je hoede: het is een pittig beestje!

Een roadshow zou geen roadshow zijn zonder testritten.

Wil je er ook bij zijn?


Neem dan vandaag nog contact op met je dichtstbijzijnde MAN-dealer, en we heten je van harte welkom!