EVENT


Libramont, zeg je?

Wat gaat een vrachtwagenfabrikant als MAN
in godsnaam doen op de landbouwbeurs van Libramont?

Een vraag die niemand meer stelt, zeker niet na de editie van 2019. Jaar na jaar bevestigt deze afspraak in de Ardennen zijn succes en wordt de opkomst groter.


De Landbouwbeurs van Libramont is dan ook een niet te missen evenement geworden voor MAN, haar lokale dealers en haar klanten.


Dit hele event baadt in een zeer vriendelijke, zelfs familiale sfeer. Ook steeds meer en meer Vlaamse bezoekers vinden de weg naar het provinciestadje in Luxemburg, en ontdekken er de hoogtepunten van de beurs: de kweek- en fokshows, de Mechanic Show, en natuurlijk ook de gigantische barbecues.


"In eerste instantie kozen we ervoor aanwezig te zijn in Libramont omdat de MAN Agrar in ons assortiment zat, een tractor TGS 18.480 speciaal ontwikkeld voor de agrarische sector en gekoppeld aan een semi met lichte duwbodem. Vandaag is ons volledige gamma interessant voor bezoekers van deze beurs en in het bijzonder de nieuwe TGE", legt Kris Mertens, Marketing Manager van MAN Truck & Bus België, uit.

De TGE was dan ook prominent aanwezig op de MAN-stand, en oogste vooral succes in de 4x4-dumpconfiguratie... die onmiddellijk een koper vond aan de stand. Oplettende bezoekers ontdekten ook een TGE paardenwagen net naast het parcours.


Een geslaagde editie dus, en bij deze alvast een primeur: ook op de volgende Foire de Libramont zal MAN aanwezig zijn. We beloven een nog aantrekkelijkere stand, en een geweldige verrassing voor de bezoekers.


Nieuwsgierig? Je zal moeten wachten tot juli 2020!

De TGE was dan ook prominent
aanwezig op de MAN-stand, en oogste vooral succes in de 4x4-dumpconfiguratie...

Beurs van Libramont 2020