PRODUCT


GNB Béton – MAN Mixertrucks
De perfecte keuze

De naam zegt het al zo’n beetje zelf: GNB Béton is gespecialiseerd in de productie van gebruiksklaar beton en doet dat vanuit maar liefst drie exploitatiezetels: Bastogne, Fernelmont en Stockem-Arlon. Daarnaast maakt het bedrijf ook massieve vloerplaten in gepolijst of geïmpregneerd beton voor de constructie van opslagbunkers of de versteviging van bermen.

De productievloer ziet er een beetje uit als een mierenhoop: doorlopend rijden er wielladers en voertuigen op en aan om de productie te voeden en geladen te worden met de “grijze materie”. GNB Béton beschikt hiervoor over een vloot van maar liefst 24 voertuigen, zowel mixertrucks als betonpompen, allen in de knappe kleuren van GNB Béton.


Op het moment dat we directeur Alain Pochet ontmoeten, rijdt er net een gloednieuwe MAN TGS 41.460 het terrein van de vestiging in Stockem op. “Sinds enkele jaren heeft MAN een steeds belangrijkere plaats ingenomen binnen ons wagenpark”, aldus Alain. “Deze TGS 41.460 met betonmolen is onze zevende opeenvolgende MAN in drie jaar. Logisch: onze medewerkers zijn er bijzonder tevreden over, en de combinatie MAN / mixeruitrusting beantwoordt perfect aan de hoge vereisten die bij ons beroep komen kijken. De kwaliteit van het materieel is top, net zoals de dienst na verkoop. Sinds de concessie van Longlier werd overgenomen door MAN België, hebben we door deze geweldige dienstverlening en snel reactievermogen een aanzienlijke toename in aankopen gekend. Al onze jongste voertuigen staan onder een onderhoudscontract. Dat laat ons toe geruster te werken op basis van gekende kosten, zonder vervelende verrassingen”, besluit Alain.

Onze medewerkers zijn bijzonder tevreden over de TGS 41.460 met betonmolen omdat de combinatie MAN / mixeruitrusting perfect beantwoordt aan de hoge vereisten die bij ons beroep komen kijken.