EVENT


Volle bak bij MAN
op Matexpo!

MAN wordt natuurlijk al langer dan vandaag erkend als een van de toonaangevende specialisten in bouwvoertuigen. Een reputatie die ook nog een stuk langer dan morgen zal doorleven. Dat zagen we tijdens de vijf dagen Matexpo in Kortrijk, waar het elke dag drummen was aan de MAN-stand. Het succesrecept? De perfecte combinatie van business and pleasure.

Aan de voertuigzijde stond het XLion-concept in de kijker, met drie TGE's (een 4X4 met Sortimo-apparatuur, een chassis met een platformtilt en een mobiel kantoor) en TGS-puinruimers (tridem, 6 × 4 uitgerust met de nieuwe D15- en 8 × 8-motor).


Deze 'normale' vrachtwagens stonden echter toch een beetje in de schaduw van The Beast, de indrukwekkende MAN-truck die negen keer het European Truck Trials Championship won en ook was te zien tijdens de Belgische ronde van de Truck Trial in Mont Saint-Guibert. Met zijn enorme wielen was The Beast in ieder geval de meest onconventionele truck van de show.


Kinderen gaven hun ogen de kost in de X-Lion winkel terwijl de ouders hun volgende MAN-truck bespraken met de dealers. Het hoeft dan ook geen verbazing te wekken dat MAN opnieuw de Marketing Award won, de award voor exposant die de meeste bezoekers naar Matexpo bracht.

Een award waar we trots op zijn, in Kortrijk is MAN echt thuis !De volgende data


  • Truck Trial 2020: weekend van 16 en 17 mei 2020
  • Matexpo Demo Days : 5 en 6 september 2020
  • 39e editie van Matexpo: van 8 tot 12 september 2021 in Kortrijk Xpo

Met zijn enorme wielen was The Beast
de meest onconventionele truck van de show.